Сервиз за таблети в София
Изкупуване на таблети и сервизни услуги

0876341414
info@tabletserviz.com

Tabletserviz.com предлага ремонт на таблети, заляти с течност. В повечето случаи успяваме да върнем устройството „от мъртвите“, стига собственика да е взел навременни мерки, а именно:

  1. Веднага изключете таблета, дори да работи, водата в него може да предизвика късо съединение, повреждайки необратимо дънната платка или друга скъпоструваща част.
  2. Ако можете да извадите батерията, направете го! При някои модели това е невъзможно без цялостно разглобяване, тогава просто изключете от power бутона, не тествайте дали ще стартира и не свързвайте зарядното!
  3. В случай, че не може да ни посетите веднага, поставете таблета в купа с ориз(попива течността). Това е само временно решение! Влагата във вътрешността ще причини корозия, може би не веднага, но в близко бъдеще със сигурност. Устройството ще работи за кратък период от време, след което ремонта се обезмисля!
Залят таблет с течност

Залят таблет с течност

Колкото по-бързо таблета пристиге при нас, толкова по-голям е шанса да го поправим! Извършвали сме множество такива ремонти и гарантираме, че ще направим всичко възможно, устройстово да работи безпроблемно. Услугата, която предлагаме представлява цялостно разглобяване, подсушаване и отстраняване на окисленията от засегнатите елементи. Ключът към успеха се крие в правилното почистване! След сглобяването тестваме обстойно тъч, звук, wifi достъп. Натоварваме системата с 3D приложения,  за да сме сигурни, че всичко е наред. За съжаление не винаги това е така. Възможно е да има повредени части, които да възпрепядстват нормалната работа. Предварително ще се свържем с Вас, давайки детайлна информация за повредените елементи, цената за подмяна и срок на изпълнение.

 

Цена за ремонт на залят таблет: 40 лв.
Цената не включва резервни части, защото за всеки модел тя е строго индивидуална! Не гарантираме успешен ремонт, а само професионално почистване и остраняване на  окислените елементи. Дори таблета да не заработи, заплащането остава същото (все пак сме отделили време и усилия за справяне с проблема).