Сервиз за таблети в София
Изкупуване на таблети и сервизни услуги

0876341414
info@tabletserviz.com

Цени

Това са цените за услугите които предлагаме:

Диагностика на таблет – Вид 1 ( лесна ) Цена 10 лв.

Лесната диагностика се прилага при нужда от ремонт на таблет за който няма сервизна документация и партидните номера на нужните части, могат да се установят само след отваряне на таблета. В този случай ние установяваме дали е счупен тъча или дисплея или и двете, след които даваме цена за ремонт. В случай на липса на резервни части ( напълно възможно за неразпространени модели таблети ) или висока цена на частите се заплащат 10 лв за нашия труд.

Диагностика на таблет – Вид 1 ( трудна ) Цена 30 лв.

Цена от 30 лв се заплаща са диагностициране на проблеми, различни от счупен тъч, дисплей или и двете. Визира се ситуация при която таблета не работи, не включва или пък работи, но не стартира нормално. В тези случай намирането на точния проблем изисква време и усилия и в случай на невъзможен или отказан проради висока цена ремонт се заплащат 30 лв.

Ремонт на букса за зареждане – Цена 45 лв. / без цената на буксата /

При повечето таблети буксата за зареждане е на дъното и смяната и изисква опит и рутина за да не се повреди тотално таблета. Цената е само за труд, като обикновено micro usb буксите са на цена от около 6 лв.

Смяна на тъч панел, тъч екран, дигитайзер  – Цена от 30 до 60лв ./ без цената на частите /

Тъч скрийн панела е грубо казано най-горното стъкло. Обикновено то се спуква при изпускане и после не работи коректно. Именно смяната на това тъч стъкло е тази услуга.

Смяна на дисплей на таблет  – Цена от 30 до 60 лв / без цената на дисплея /

Какво представлява дисплея на таблета е ясно за всички. Горните цени са именно за смяната му.

Смяна на батерия – Цена 15 лв / без цената на батерията /

*Всички цени подлежат на корекция в случай, че се касае за по-сложен ремонт.

*Всяка една сервизна услуга се консултира първо с Вас и едва след Вашето одобрение пристъпваме към извършването и.

Софтуерни услуги.

Всички услуги, които касаят софтуера са в тази графа, като за всяка отделно се определя цена при постъпване на таблета в сервиза. В повечето случаи при таблетите не е ясно дали дадена операция ще бъде успешна или не, тъй като при разминаване на версиите на операционната система може да откажат някои функции. Може да имате нужда от нещо което да бъде невъзможно за постигане с този модел таблет или други случаи. Минималната цена за софтуерна услуга е 30 лв. и се заплаща независимо от резултата.

Преинсталация на Андроид

Цената за преинсталация на андроид е 50 лв в нашия сервиз. Това включва намиране и инсталиране на коректна за вашия таблет версия на операционната система. За някои таблети намирането на коректна версия не е възможно, но установяването на това става след няколко дневно търсене и пробване на няколко различни версии. В случай на успешна инсталация цената е 50 лв, а ако не може да се намери се заплащат 30 лв.